Παραστάσεις στο “Altera Pars”

Το Θέατρο “English Theatre Club” γιορτάζει δέκα πέντε χρόνια παραστάσεων στην Αγγλική γλώσσα και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα!

Ελάτε στο θέατρο “Altera Pars” να γιορτάσουμε μαζί!

Θα παρουσιαστούν δύο έργα:

1) Το γνωστό Βρετανικό παραμύθι “Ο Τζακ και η φασολιά” (“Jack and the Beanstalk”), που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 9 ετών.

Θα παιχτεί τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ώρα 12 το μεσημέρι
Κυριακή 3 Μαρτίου ώρα 12 το μεσημέρι
Κυριακή 17 Μαρτίου ώρα 3 το απόγευμα.

2) Το έργο “Love versus Hate” το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών, εφήβους και σε μεγάλους. Το έργο είναι μια θεατρική σπουδή πάνω στο έργο του Σαιξπηρ “Ρωμαίος και Ιουλιέττα”.

Θα παιχτεί τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 31 Μαρτίου ώρα 3 το απόγευμα
Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 3 το απόγευμα
Κυριακή 14 Απριλίου ώρα 3 το απόγευμα

Οι ηθοποιοί παίζουν αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά που βλέπουν τα έργα, έχουν την ικανοποίηση ότι παρακολούθησαν έργο στα Αγγλικά και το κατάλαβαν, το απόλαυσαν και συμμετείχαν ενεργά στη δράση.

Είναι μία σημαντική θεατρική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας του, το English Theatre Club έχει ανεβάσει παραστάσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας σε σχολεία και σε θεατρικές σκηνές. Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου. Συμμετέχουν τα παιδιά, οι γονείς και οι καθηγητές γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν μια άλλη εμπειρία να διασκεδάσουν αλλά και εκπαιδευτούν σε ξένη γλώσσα μαθαίνοντας μέσα από παραμύθια, αλλά και από Σαιξπηρ.

Share Post:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Παραστάσεις στο “Altera Pars”

Για λόγους που δεν οφείλονται στο English Theatre Club, έγινε μια μικρή αλλαγή στις ώρες ορισμένων από τις παραστάσεις που προγραμματίζονται να γίνουν  στο θέατρο Altera

The Twelfth Night

According to the traditional Christian calendar, tonight marks ”Twelfth Night” or the Eve of Epiphany, the end of the 12 days of Christmas. Epiphany Eve

Fifteen years of English Theatre Club!

Τhe English Theatre Club celebrates its 15 years of productions! We invite all our actors past and present, set designers, musicians, students and fans to come