Παραστάσεις στο “Altera Pars”

Το Θέατρο “English Theatre Club” γιορτάζει δέκα πέντε χρόνια παραστάσεων στην Αγγλική γλώσσα και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα!

Ελάτε στο θέατρο “Altera Pars” να γιορτάσουμε μαζί!

Θα παρουσιαστούν δύο έργα:

1) Το γνωστό Βρετανικό παραμύθι “Ο Τζακ και η φασολιά” (“Jack and the Beanstalk”), που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 9 ετών.

Θα παιχτεί τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ώρα 12 το μεσημέρι
Κυριακή 3 Μαρτίου ώρα 12 το μεσημέρι
Κυριακή 17 Μαρτίου ώρα 3 το απόγευμα.

2) Το έργο “Love versus Hate” το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 9 ετών, εφήβους και σε μεγάλους. Το έργο είναι μια θεατρική σπουδή πάνω στο έργο του Σαιξπηρ “Ρωμαίος και Ιουλιέττα”.

Θα παιχτεί τις εξής ημερομηνίες:

Κυριακή 31 Μαρτίου ώρα 3 το απόγευμα
Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 3 το απόγευμα
Κυριακή 14 Απριλίου ώρα 3 το απόγευμα

Οι ηθοποιοί παίζουν αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και τα παιδιά που βλέπουν τα έργα, έχουν την ικανοποίηση ότι παρακολούθησαν έργο στα Αγγλικά και το κατάλαβαν, το απόλαυσαν και συμμετείχαν ενεργά στη δράση.

Είναι μία σημαντική θεατρική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας του, το English Theatre Club έχει ανεβάσει παραστάσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας σε σχολεία και σε θεατρικές σκηνές. Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου. Συμμετέχουν τα παιδιά, οι γονείς και οι καθηγητές γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν μια άλλη εμπειρία να διασκεδάσουν αλλά και εκπαιδευτούν σε ξένη γλώσσα μαθαίνοντας μέσα από παραμύθια, αλλά και από Σαιξπηρ.

Share Post: