Φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια του English Theatre Club!

Tο English Theatre Club γιορτάζει φέτος τα 20 του χρόνια, παρουσιάζοντάς σας τρεις νέες παραστάσεις για κάθε επίπεδο, αρχάριους, μέσους και προχωρημένους μαθητές.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε εκπαιδευτικό θέατρο με στόχο την ψυχαγωγία των μαθητών παράλληλα με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας!

Juniors: Τα Τρία Γουρουνάκια

Εδώ είναι το κλασικό παραμύθι με τα πιο χαριτωμένα puppets που έχετε δει, με τρία σπίτια από σανό, ξύλα και τούβλα! Ο Λύκος, είναι μεν τρομακτικός, αλλά είναι και αφελής, καθώς τα γουρουνάκια τον ξεγελούν!

Intermediate: Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι

Το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται όπως έχει, αλλά με έντονα κωμικά στοιχεία που θα σας διασκεδάσουν στο έπακρο.

Θα μοιραστείτε τα δεινά του «καημένου» πρίγκιπα Χάρολντ, με την υπερπροστατευτική μητέρα του και θα βοηθήσετε στην επιλογή της πριγκίπισσας του. Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα τον καθοδηγήσουμε να βρει την αληθινή αγάπη!

Advanced: Η επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς!

Άλλος ένας γρίφος για τον μεγάλο μας ντετέκτιβ! Αλλά πώς θα τα καταφέρει χωρίς τον πιστό φίλο του, γιατρό Watson και την μυστηριώδη Miss Greystone?

Σχετικά με το English Theater Club

Το English Theatre Club ξεκίνησε το 1990 ως θεατρικό εργαστήρι για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας, μέσω του δράματος και έκτοτε έχει παρουσιάσει πάρα πολλά θεατρικά έργα σε θέατρα, ανοικτούς χώρους και σχολεία.

Από το 2003, το English Theater Club αποτελείται από μια ομάδα με διεθνείς ηθοποιούς και έμπειρους δασκάλους, η οποία δημιουργεί και παρουσιάζει θεατρικά έργα και κουκλοθέατρα για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η διαδραστική μας προσέγγιση ενθαρρύνει τη συμμετοχή του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Τα παιδιά & οι έφηβοι που παίρνουν μέρος σε αυτές τις παραστάσεις, διασκεδάζουν απόλυτα, μαθαίνοντας να μιλούν μια ξένη γλώσσα με όρεξη και ψυχαγωγία.

«Οι εκπαιδευτικοί έχουν παρατηρήσει πόσο σημαντική είναι αυτή η θεατρική εμπειρία για το εκπαιδευτικό τους έργο, ενώ γονείς και παιδιά με χαρά είδαν ότι μπορούν να διασκεδάσουν – παρακολουθώντας ένα αγγλόφωνο έργο – δείχνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη σε όλες μας τις παραστάσεις».

Ευχαριστούμε,

Tessa Clark και η ομάδα του ETC!

Πηγή: www.news247.gr

Share Post: